Teinipoika pyysi bikinimalli Kate Uptonia deitiksi tanssiaisiin – yllättävä vastaus!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monelle teinille unelmien täyttymys olisi päästä treffeille oman idolinsa kanssa. Joskus tuollainen mahdollisuus on vain omasta rohkeudesta kiinni. Losangelesilainen Jake Davidson otti itseään niskasta kiinni ja pyysi ulos seksikästä kurvitarta, Kate Uptonia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Suloisella YouTube-palvelussa julkaisemallaan videolla nuorukainen esittää kutsunsa neitokaiselle. Jake perustelee koomisesti, minkä takia Uptonin kannattaisi lähteä hänen kanssaan koulunsa päätöstanssiaisiin.

Lukiolaispoika saattoi yllättyä, kun julkkisneito vastasi hänen viestiinsä Twitter-blogissaan. Muodokas Kate pyysi Davidsonia kutsumaan häntä Katieksi, ja lupasi tarkistaa aikataulunsa tilaisuutta varten.