Mies unohti iPadinsa lentokoneeseen – verkkoon tulvii hämmentäviä kuvia

Digi · Stara.fi

Olemme useita kertoneet jopa suomalaisista tapauksista, joissa iPhonen tai iPadin oikeudettomasti haltuunsa saanut henkilö on yllättäen ryhtynyt tietämättään julkaisemaan laitteella ottamiaan valokuvia sen oikean omistajan nettiprofiileissa. Nyt näin on käynyt Yhdysvalloissa.

Yhdysvaltojen Arkansasin osavaltiossa asuva Allen Engstrom unohti iPadinsa lentokoneeseen ollessaan matkalla Phoenixista Dallasiin. Hän huomasi katoamisen niin myöhään, että laitetta ei enää löytynyt. Kuten monissa muissa tapauksissa, tälläkin kerralla sosiaalisessa mediassa alkoi pian tapahtua. Engstromin Facebook-tilille alkoi nimittäin tulvia tuntemattoman naisen kuvia, KTHV News uutisoi.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Pian selvisi, että kuvat olivat peräisin kadonneesta iPadista, jonka uusi haltija otti sillä kuvia itsestään. Nainen tuskin tietää, että hieman vähemmän mairittelevat valokuvat päätyivät Engstromin Facebookiin ja että mies julkaisi ne saman tien muidenkin nähtäville. Tarkoituksena on selvittää naisen henkilöllisyys ja saada iPad takaisin oikealle omistajalleen.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook