Partiolaiset järjestivät Cheekille yllätyksen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen menestynein hiphop-artisti Cheek nähtiin taannoin huippusuositussa Vain elämää -televisiosarjassa, jossa hän ei suostunut nukkumaan käytetyn makuupussin sisällä. Nyt partiolaiset ovat auttaneet suosikkiräppäriä ja lahjoittaneet Cheekille uuden käyttämättömän makuupussin.

Makuupussi luovutettiin Cheekille eilen Hämeenlinnassa. Ilves 13 – Hämeen partion piirileiri kertoi lahjoituksesta Facebook-ryhmässään. Partiota edustivat Iida ja Leena Liekkitytöistä sekä Verka ja Vilka Jaarlin Pojista.

– Muistatteko Vain elämää -jakson, jossa Cheek ei halunnut nukkua Katri Helenan antamassa käytetyssä makuupussissa? Mutta ei hätää! Ilves 13 tuli apuun ja antoi Cheekille upouuden makuupussin. Pussin lahjoitti ystävällisesti Partiovaruste Oy, partiolaiset kertovat.

Kuva: Ilves 13 - Hämeen Partiopiirin piirileiri, Ville Tarhala
Kuva: Ilves 13 – Hämeen Partiopiirin piirileiri, Ville Tarhala