Samae Koskinen julkaisee neljännen sooloalbuminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen julkaisee perjantaina 22. maaliskuuta neljännen sooloalbuminsa Hyvä päivä. Albumi sisältää kymmenen kappaletta rakkaudesta, kuolemasta, toivosta ja pienistä asioista, jotka tekevät päivästä ison.

Albumilta lohkaistu single Spoon River nousi esimerkiksi Radio Novan, Radio Suomen, YleX:n ja SuomiPopin soittolistoille sekä radiosoittolistan kärkikymmenikköön sijalle seitsemän. Musiikin moniottelijana tunnettu Koskinen on säveltänyt, sovittanut ja tuottanut albuminsa.

Laulamisen ohella hän on myös soittanut levyllä akustista kitaraa, sähkökitaraa, rumpuja, bassoa, pianoa, perkussioita, vibrafonia, afrikkalaista sormipianoa, Farfisa-urkua, rhodes-pianoa, clavinettia ja erilaisia syntetisaattoreita. Tuottaja Jukka Immonen piti huolen, ettei mies seonnut studioonsa. Albumin julkaisee Fried Music.

Koskisen uusi liveyhtye, Samae Koskisen Korvalääke, lähtee huhtikuussa levynjulkaisukiertueelle. Levynjulkaisua juhlitaan virallisesti Helsingissä lauantaina 13. huhtikuuta. Keikkapäivät ovat seuraavat.

29.3. Turku, Klubi

30.3. Seinäjoki, Bar 15

12.4. Lahti, Torvi

13.4. Helsinki, Korjaamo (levynjulkaisukeikka)

19.4. Tampere, Yo-Talo

20.4. Joensuu, Kerubi

26.4. Jyväskylä, Musta Kynnys

27.4. Kuopio, Henry’s Pub