Sophie Monkin rinnat vaarantavat liikennettä: Miten itse tähän reagoisit?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk valitteli taannoin lehtihaastattelussa olevansa tyytymätön muodokkaisiin rintoihinsa. Viime aikoina Sophie onkin esiintynyt usein asuissa, joiden etumus on ollut vähemmän mairitteleva.

Äskettäin Sophie Monk nähtiin mainoskuvassa alastomana uima-altaassa, ja nyt rohkea linja on saanut jatkoa. Hän nimittäin keikistelee parhaillaan Los Angelesin kaduilla valtavassa shampanjamainoksessa vähäpukeisena ja eroottisesti. Kuva vihjaa kaiken lisäksi tyttörakkauteen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Sophie Monk tuli tunnetuksi Australiassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli taannoin hetken juontaja Ryan Seacrestin kanssa. Näyttelijänä Monk on ollut mukana 90210-nuorisosarjassa.