Uskomaton sattuma: Bart Simpson ja Mr. Burns kohtasivat tosielämässä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Bart Simpson lienee maailman tunnetuin skeittaava ja pieniä kepposia tekevä, keltahipiäinen pikkupoika. Nyt pojan ilmielävä kaima joutui oikeuden eteen tekosistaan, ja tuomarin nimi oli – kuinkas muutenkaan kuin – Mr. Burns.

Staffordshiressa jouduttiin hullunkurisen tilanteen eteen, kun Bart Simpson ja Mr. Burns kohtasivat toisensa Warwickin oikeussalissa. Syytettynä ollut 56-vuotias yritysjohtaja Barton ”Bart” Simpson oli joutunut oikeuteen kuljettaessaan kielletyn tuliaseen Biminghamin lentokentälle. Oikeudenkäynnin tuomarina toimi Recorder Burns niminen herra. Bart Simpson kiisti syytteet.

Simpsonit on Yhdysvaltojen pisimpään jatkunut primetime-sarja. Simpsonit on myös päässyt Guinnessin ennätystenkirjaan toistuvien julkkisvieraidensa ansiosta, sillä ohjelmassa on virallisesti vieraillut enemmän tähtiä kuin missään muussa televisiosarjassa.