Perheenäiti Gisele Bundchen pienissä bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien raskaaseen sarjaan lukeutuva Gisele Bundchen oli jälleen viime vuonna maailman eniten tienaava huippumalli. Supermalli synnytti pari kuukautta sitten perheeseen uuden pienokaisen, kun Benjamin sai seuraa Vivianista. Nyt perhe on suunannut rantalomalle.

Gisele Bundchen, Tom Brady ja perheen lapset nautiskelevat lomastaan Brasiliassa, jossa perheen tuorein tulokaskin pääsi mukaan rantapuuhasteluun. Gisele nimittäin osoitti, että vauvankin voi ottaa mukaan ja näyttää silti tyylikkäältä.

Gisele Bundchenilla on hallussaan ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisisa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa.