Lil Waynen sairaalareissusta hämmentävä animaatio – näikö siinä kävi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu räppäri Lil Wayne joutui viime viikolla sairaalahoitoon Los Angelesissa. Syyksi epäiltiin sairaskohtausta, mutta miehen vapinat osoittautuivatkin sittemmin huumeiden yliannostukseksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt taiwanilainen Next Media Animation -ryhmä on lisännyt Youtubeen tietokoneamimaatiolla luodun videon, missä Lil Waynen sairaalareissua puidaan huumorin keinoin. Erikoisessa videossa pohditaan muun muassa sitä, oliko räppäri todellakin vähällä kuolla sairaalassa, ja mikä osuus ”purple drank”-nimisellä yskänlääkettä sisältävällä huumeella oli tapauksessa.

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen julkkiksia koskeva uutinen, josta New Media Animation repii huumoria. Viime syksynä uutisoimme vastaavasta videosta, jossa ruodittiin Justin Bieberin keikalla tapahtunutta oksennusvälikohtausta.

Yhdysvaltalainen räppäri Lil Wayne on viettänyt runsaasti aikaa otsikoissa musiikin lisäksi myös lukuisten ase- ja huumekohujen vuoksi. Taannoin tähti kertoi suunnittelevansa musiikkibisneksen jättämistä. Yhdeksänvuotiaana musiikkiuransa aloittaneen Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.