Maria Kirilenko tarjosi silmänruokaa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi valittiin taannoin Bleacher Report -verkkolehdessä maailman seksikkäimmäksi naisurheilijaksi. Saman äänestyksen kärkipaikoille rankattiin myös tenniskaunotar Maria Kirilenko.

Nyt Maria Kirilenko on osoittanut miksi miehet ovat usein poikkeuksellisen kiinnostuneita katsomaan naisten tennisotteluita. Hän nimittäin otteli eilen Floridan Key Biscaynessa järjestetyssä Sony Open -kilpailussa, ja tuttuun tapaan peliasu oli melkoisen niukka.

26-vuotias venäläissyntyinen Maria Kirilenko valittiin vuonna 2009 maailman seksikkäimmäksi tenniskaunottareksi. Hän voitti ensimmäisen WTA-tittelinsä vuonna 2005 ja vuoden 2012 Lontoon olympialaisissa Maria voitti pronssia. Kirilenko kihlautui joulukuussa 2011 jääkiekkotähti Alexander Ovechkinin kanssa.