Miley Cyrus julkaisi lapsuuskuvansa – näyttää Klonkulta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus nousi aikoinaan kuuluisuuteen Disney-hittisarjan kautta. Entinen teinitähti on ollut viime päivinä runsaasti otsikoissa, sillä hänen väitetään eronneen pitkäaikaisesta poikaystävästään, Liam Hemsworthista. Parin häitä ei ole kuitenkaan peruttu.

Erokohun keskellä oleva Miley Cyrus on kuitenkin onnistunut keventämään tunnelmaa jakamalla Twitter-seuraajilleen lapsuuskuvan. Pian tämän jälkeen tähti lisäsi Twitter-tililleen toisen kuvan, missä hän vertaa aikaisemmin jakamaansa otosta lapsuudestaan Taru Sormusten Herrasta -elokuvien Klonkku-hahmoon.

– Pelottava yhdennäköisyys, Miley Cyrus twiittasi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.