Saoirse Ronanista varttui näyttävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Saoirse Ronan on jo nuorena luonut vankan pohjan näyttelijänuralleen. Nuori kaunotar on kriitikoiden ylistämä ja saanut lukuisia elokuva-alan ehdokkuuksia ja palkintoja. Hänet tunnetaan parhaiten elokuvista The Lovely Bones, Sovitus ja Hanna.

Nyt näyttelijätär on poseerannut uuden The Host -elokuvansa ensi-iltajuhlissa Los Angelesissa. Lapsitähdestä näyttäväksi kaunottareksi varttunut Saoirse Ronan jakoi auliisti nimikirjoituksia faneilleen.

18-vuotias Saoirse Ronan on Yhdysvalloissa syntynyt näyttelijätär, jonka molemmat vanhemmat ovat kuitenkin irlantilaisia. Hän varttui Irlannissa ja palasi myöhemmin Yhdysvaltoihin tekemään uraa. Näytteleminen alkoi jo lapsitähtenä, mutta varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 2007 elokuvassa Sovitus. Saoirse sai roolityöstään Oscar-ehdokkuuden.