Haluatko onnellisemmaksi? Tyhmyyspilleri laskee älykkyysosamääräsi pysyvästi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Fiksujen ihmisten elämä on hankalaa, koska joutuu koko ajan olemaan oikeassa ja muut ympärillä olevat ihmiset tuntuvat suorastaan idiooteilta. Nyt tähän on olemassa lääke: älyä alentava MinusIQ-pilleri.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Internetissä leviävän lontoolaisen tuotantoyhtiö Sleepthinkerin luoma kuvitteelinen pillerimainos on kaikessa neroudessaan loistava. Videota on katsottu vuorokauden aikana yli 250.000 kertaa, ja sen suosion takana on kaiketi aidon tuntuinen ajatusleikki siitä, olisiko elämä todellakin tyhmänä onnellisempaa. Mainoksen pillerin kerrotaan alentavan älykkyysosamäärää pysyvästi, joko 10, 30 tai 50 pisteellä.

Videon kuvitteellinen neurologi Cornelius Grouppe ylistää hölmöyden etuja: kun älykkyysosamäärän alentaa 70:een, voi edelleenkin sitoa kengännauhat sekä kirjoittaa keskinkertaista hiphop-lyriikkaa. Kokeellinen mainonta lienee tuotantoyhtiön lippulaiva, ja kuten odottaa saattaa, ovat yhtiön sivuston kävijämäärät räjähtäneet huimaan nousuun älyä alentavan pillerin johdosta.