Mies pihtasi herkkua tyttöystävältä – päätyi tv-uutisiin naurettavaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Parisuhteeseen kuuluu se luonnollinen asia, että mies ja nainen jakavat toistensa kanssa yhteiset ilot ja murheet. Usein jaetaan myös yhteisiä ruoka-annoksia, mutta näin ei käy kuitenkaan joka kerta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräässä koripallo-ottelussa kameralle tallentui kohtaus, jossa yleisössä istuva mies ei halunnut jakaa nautiskelemaansa jäätelöannosta tyttöystävänsä kanssa. Vieressä istuva nainen pyytää parrakkaalta herralta useaan otteeseen maistiaista tötteröstä.

Mies kuitenkin vie aina herkkuaan kauemmaksi kultansa lusikan ulottuvilta. Video esitetään uutislähetyksessä, jossa juontajat kommentoivat tilanteen tapahtumia naureskellen. Heidän mukaansa neitokaisen kasvoilla välähtää varsin suuttuneita ilmeita miehen itsekkyyden takia.