Treffien karmaiseva päätös – nainen yritti syödä peniksen

Ohhoh! · Stara.fi

Treffit ovat harvoin toistensa kopioita, ja joskus mukaan mahtuu suuriakin yllätyksiä. Nyt Yhdysvalloissa on kuitenkin koettu poikkeuksellisen rajut treffit, jotka päättyivät sekä putkaan että sairaalan leikkauspöydälle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Floridalainen 29-vuotias nainen oli nimittäin käyttänyt treffi-iltana useita erilaisia huumeita sekä myös alkoholia. Päihdecocktailin vaikutuksen alaisena nainen yritti lopulta syödä miespuolisen treffikumppaninsa sukuelimen. Tempaus ei lopulta onnistunut, mutta miehen penis kärsi vakavia vaurioita ja sitä jouduttiin korjaamaan sairaalassa.

Nainen saatiin kiinni ja nyt häntä odottaa syytteet pahoinpitelystä ja toisen asteen murhayrityksestä. Hän oli rikkonut miehen kännykän, jotta tämä ei kykenisi soittamaan hätänumeroon. Lopulta hotellin muut asukkaat soittivat apua. Treffipari oli löytänyt toisensa nettipalstalta ja sopinut tapaamisen Applebees-ravintolaan.