Kristen Stewart ja Robert Pattinson muuttivat takaisin yhteen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Twilight-vampyyripari Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde on ollut viimekesäisestä pettämisskandaalista lähtien ollut yhtä vuoristorataa. Heidän on kerrottu vuorotellen eronneen ja palanneen taas yhteen jo useamman kerran, joten tilanne on vähintäänkin sekava.

Nyt Robert Pattinson ja Kristen Stewart, joiden kerrottiin viimeksi tammikuussa eronneen, ovat mahdollisesti muuttaneet takaisin yhteen. The Sun -lehden mukaan Robert Pattinson asuu nykyään Kristen Stewartin kotona Los Angelissa. Pariskunta on myös nähty viettämässä romanttisia hetkiä esimerkiksi paikallisissa karaokejuhlissa.

Kristen Stewartin viimekesäinen pettämisskandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa pian kuvien leviämisen jälkeen. Äskettäin mediassa kerrottiin, että kyseiselle Lumikki-elokuvalle tehdään myös jatko-osa, mutta Sandersin paikalle palkataan uusi ohjaaja.