Miljardöörien uusi pakkohankinta – tämä pitää saada huvijahdin kylkeen

Lifestyle · Stara.fi

Ökyrikkainen miljardöörien maailmassa mikään ei maksa mitään, joten ongelmana on lähinnä uusien ostokohteiden löytäminen. Heidän superjahtiensa lisävarusteisiin keskittynyt Super Yacht Tenders and Toys -yritys on nyt tuonut markkinoille uuden pakkohankinnan jahdille.

Kyseessä on maailman suurin puhallettava 12 metriä pitkä vesiliukumäki Freestyle Cruiser, jolla on hintaa peräti 27.000 euroa.

Kuva: Super Yacht Tenders and Toys
Kuva: Super Yacht Tenders and Toys
Kuva: Super Yacht Tenders and Toys
Kuva: Super Yacht Tenders and Toys

Aikaansa seuraavat jahtien omistajat lienevät jo hankkineen alukselleen tällaisen hauskan laitteen, joka kiinnitetään aluksen kylkeen vieraiden iloksi. Suoran version lisäksi vesiliukumäkeä valmistetaan myös S-mutkaisena versiona. Painoa liukumäellä on 1.850 kiloa ja sen valmistaminen kestää peräti 45 päivää.