Raivoisa tulipalo Hollywoodissa: Ashley Greenen koti tuhoutui ja koira kuoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffojen kaunotar Ashley Greene on ollut jo vuosia yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Näyttelijätär sai aiemmin tässä kuussa valmiiksi uuden Satanic-kauhuelokuvan kuvaukset Yhdysvaltojen New Orleansissa.

Nyt 25-vuotias Ashley Greene on joutunut tragedian kohteeksi, sillä hänen asuntosa on tuhoutunut rajussa tulopalossa. Länsi-Hollywoodissa osoitteessa 1424 Crescent Heights Boulevard sijaitsevassa kerrostalossa sijainneessa yksityisasunnossa syttyi tulipalo, TMZ raportoi. Julkaisun mukaan palo oli ilmeisesti alkanut sohvasta.

Kuva: Google Maps
Kuva: Google Maps

Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta Greenen koira menehtyi. Tulipaloa oli KTLA-televisiokanavan mukaan sammuttamassa 55 palomiestä. Samassa talossa ovat asuneet muun muassa Mickey Rourke, David Bowie ja Rock Hudson.

Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Hän lukeutuukin Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Greene muutti 17-vuotiaana Los Angelesiin, jotta hän menestyisi näyttelijänä. Neitokaisella on myös sydämellä varustettu avaintatuointi korvan takana.