Cara Delevingne riisui alastomaksi kameran edessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar Cara Delevingne on suuressa nosteessa mallimaailmassa. Neitokaisen huhuttiin taannoin deittailevan One Direction -poikabändin Harry Stylesin kanssa. Internetissä on levinnyt myös kuva, jossa hän on intiimeissä olosuhteissa laulajatar Rita Oran kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt 20-vuotias Cara Delevingne nähdään varsin rohkeassa tuoreessa videossa. Kyseessä on kurkistus mallikaunottaren tuoreiden i-D-lehden valokuvaussessioiden kulissien taakse. Videolla Delevingne riisuu vaatteitaan, kunnes hän on aivan ilkosillaan kameran edessä.

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.