Izabel Goulart lienee ylpeä näyttävästä sixpackistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Izabel Goulart lienee monille vielä uusi tuttavuus, mutta neitokainen on tekemässä parhaillaan nousua julkkistähdeksi. Malliuransa lisäksi hänet on nähty myös useiden televisiosarjojen näyttelijänä.

Nyt monipuolinen kaunotar on ihastuttanut brasilialaisen Colcci-merkin muotinäytöksessä Sao Paulon muotiviikolla. Izabel esitteli erityisesti timmiä vatsaansa.

28-vuotias brasilialaissyntyinen Izabel Goulart huippumalli, joka tunnetaan parhaiten alusvaatemerkki Victoria’s Secretin ja Armani Exchangen mainoskasvona. Izabel koki kovia uransa ensimmäisessä muotinäytöksessä, kun hänen toppinsa petti kesken esityksen ja paljasti mallikaunottaren rinnat. Tapaus päätyi nopeasti brasilialaislehtiin. Goulart on nähty vierailemassa monissa televisiosarjoissa. Hän seurustelee nykyisin liikemies Marcelo Costan kanssa.