Kate Upton sensuellina mainosvideolla: ”Kilttiä ja seksikästä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaismalli Kate Upton nähdään usein bikiniasuisena kuvauksissa. Neitokainen osaa kuitenkin pukeutua myös edustavasti. Viimeksi hän hurmasi Samsungin kevään uutuuksien lanseeraustilaisuudessa New Yorkissa naapurintyttömäisessä asussa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt 20-vuotias Kate nähdään Acessorize-asustemerkin kuvauksissa uudella Barbadokselta kuvatulla videolla. Videolla nähdään julkkisneidon erilaisia puolia. Osassa asuista Upton ilmentää kilttiä naapurintyttöä, mutta pinkeissä bikineissään neito on kuitenkin varsinainen seksipommi.

Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta, ja helmikuussa 2013 hän teki historiaa poseeraamalla kannessa toistamiseen. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.