Mies putosi ulkohuussin säiliöön – virui tunnin kaulaansa myöden ulosteessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ulkovessoja näkee nykyään enää harvoin, ja tällöinkin lähinnä mökeillä, erilaisten vaellusreittien tai leirintäalueiden kupeessa. Viime viikonloppu koitui eräälle retkeilijälle kohtalokkaaksi, kun hän tippui ulkohuussissa syvään ulostesäiliöön.

Georgialainen mies oli tippunut ulkohuussin ulostesäiliöön vartaloaan myöten, sillä siellä oli ollut sitä itseään peräti 150 sentin verran. Vanhemman herran kerrotaan pudonneen huussiin siksi, että hän oli vastoin ohjeita yrittänyt hoitaa asiansa ensin istumaosan päällä seisten. Alusta oli kuitenkin romahtanut ja mies oli tippunut päistikkaa sonnan sekaan.

Carters Laken tiedottaja Lisa Parkerin mukaan ihmiset eivät aina noudata vessasääntöjä. Mies oli ollut ulosteen seassa reilun tunnin, ennen kuin hänen perheensä löysi hänet. Mies toimitettiin yltä päältä mönjän peitossa sairaalaan, UPROXX-sivusto uutisoi.