Huh, näinkin kauneusleikkauksia voidaan mainostaa: ”Lehmästä kaunottareksi”

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Plastiikkakirurgiset operaatiot tuntuvat vuosi vuodelta vain yleistyvän ihmisten keskuudessa. Hollywoodista on levinnyt muualle maailmaan trendi, jossa henkilö voi halutessaan muokata itsestään minkälaisen vain.

Nyt verkossa on levinnyt joukko loukkaavia ja häiritseviä kauneusleikkausmainoksia. Eräässä niistä nähdään esimerkiksi vanha ja ryppyinen Angelina Jolie. Mainoksen teksti suomentuu siten, että ”kukaan ei näytä nuoremmalta kuin sinä”.

Mainosotosten joukossa on myös perhepotretti, jossa vanhemmat ovat käyneet läpi nenäleikkauksen ja heidän lapsillaan on kaikilla tylpät ylöspäin osoittavat nenät. Eräässä mainoksessa nähdään myös naisen kehitys lehmästä superkaunottareksi, joka tapahtuu mitä ilmeisimmin leikkausoperaatioiden avulla.