Nina Moric paljasti peppunsa paparazzille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Nina Moric oli vielä muutama vuosi sitten mallimaailman huipulla, mutta sittemmin hän jättäytyi 34-vuotiaana taka-alalle. Neitokaista ei ole juuri lehtien palstoilla näkynyt, mutta viime päivinä tilanne on muuttunut.

Parhaillaan Nina Moric lomailee Barbadoksella yhdessä miesystävänsä kanssa. Bikineissä jo aiemmin viikolla kuvattu kaunotar yllätti myös kuvaajat, sillä kesken hellän suuteluhetkensä hän paljasti kuvaajille bikinipeppunsa nostamalla sitä peittäneen paidan ylös. Nina oli hyvin tietoinen, että takana on kuvaajia.

37-vuotias kroatialaissyntyinen Nina Moric opiskeli nuorempana lakimieheksi, mutta siirtyi malliuralle voitettuaan Elle-lehden järjestämän Look of the Year -mallikilpailun vuonna 1996. Maailmanlaajuisessa kisassa hän sijoittui kolmanneksi. Los Angelesiin muuttanut kaunotar valittiin vuonna 2000 Ricky Martinin Livin’ La Vida Loca -musiikkivideon tähdeksi ja samana vuonna hän julkaisi myös oman debyyttisinglensä. Näyttelijänä hän oli ehdolla The Mask -elokuvaan vuonna 1994, mutta häntä ei lopulta valittu rooliin.