Mikä muodonmuutos! Tunnistatko tätä ”kameleonttinäyttelijää” kuvista?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Christian Bale tunnetaan monipuolisena näyttelijänä, joka ei pelkää nähdä vaivaa muuttaakseen ulkonäköään dramaattisesti rooliensa vuoksi. Mies on herättänyt kohua esimerkiksi laihdutettuaan itsensä riskirajoille The Machinist -elokuvaa varten.

Nyt 39-vuotias näyttelijä osoittaa jälleen olevansa melkoinen kameleontti. Christian Bale on nähty uuden elokuvansa kuvauksissa lähes tunnistamattomana, kaljuuntuvana, partaisena ja 1970-luvun henkisiin vaatteisiin pukeutuneena. Bale näyttelee vielä toistaiseksi nimettömässä, tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa huijari Melvin Weibergiä.

Christian Bale tunnetaan muun muassa elokuvista Amerikan psyko, The New World, Terminator – pelastus ja Taistelija. Tähti on ollut viime vuosina otsikoissa väkivaltaepäilyiden ja raivokohtaustensa takia. Äitinsä ja siskonsa pahoinpitelystä epäilty mies joutui taannoin naurunalaiseksi, kun yksi hänen raivokohtauksistaan saatiin äänitettyä ja se julkaistiin verkossa.