Geri Halliwell julkaisi kuvan kampauksesta – huomio kiinnittyi rintavakoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ginger Spice -nimellä aikoinaan Spice Girls -yhtyeessä tunnettu punapää Geri Halliwell teki tyttöbändin hajoamisen jälkeen soolouraa, ja onnistui jopa menestymään omilla kappaleillaan. Viime aikoina on puhuttu ysäribändin paluusta, jota kuitenkin repivät jäsenten väliset ristiriidat.

Nyt neitokainen julkaisi Twitter-blogissaan kuvan uudesta kampauksestaan. Gerin hiukset on otoksessa laitettu sievästi ylös nutturalle. Katsojan huomio kiinnittynee otoksen kuvakulman takia laulajattaren rintavakoon, joka vilkkuu rintaliiveineen vaalean neulepaidan antoisasta kaula-aukosta.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Geri Halliwell erosi taannoin poikaystävästään Henry Beckwithistä. Kahden vuoden ajan seurustellut pariskunta erosi, koska laulajan kerrottiin kyllästyneen miehensä jatkuvaan juhlimiseen. Eron syyksi veikattiin myös sitä, että 32-vuotias poikaystävä ei halunnut lapsia tai mennä naimisiin Spice Girls -popparin kanssa. Halliwell pääsi kuitenkin ylitse Beckwithistä, sillä nykyään hän seurustelee vielä tuntemattoman miehen kanssa.