Krista Siegfrids huippuseksikkäänä promokuvassa – ilman paitaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kevään Euroviisuissa Suomea edustaa UMK-kilpailun voittanut kaunotar Krista Siegfrids, joka on valloittanut radiokanavia viisukappaleellaan ja kääntänyt katseita näyttävillä asuillaan. Taannoin Krista säväytti Emma-gaalassa, mutta nyt vuorossa on tuore promokuva.

Kyseessä on valokuvaaja Ville Paul Paasimaan ikuistama otos, jossa Krista Siegfrids nähdään upeassa Balmainin takissa. Sen alla ei kuitenkaan ole paitaa eikä mitään muutakaan. Kaulassa on kuitenkin Kaarina K:n kaulakoru. Kristan stailausen on kuvaan tehnyt Vesa Silver.

Kuva: Ville Paul Paasimaa
Kuva: Ville Paul Paasimaa

Voice of Finland -ohjelma nosti Kristan taannoin nopeasti suomalaisten tietoisuuteen ja Euroviisujen kautta hänet nähdään koko Euroopan televisioruuduissa. neitokaisen pää ei kuitenkaan ole pyörällä nopeasta menestyksestä.

– Tää tuntuu ihanalta. Mut mä oon kauan tehnyt tätä työtä ja puskenut eteenpäin, että ei se tunnu, että kaikki tulee yhtäkkii vaan. Mä toivon, että saan tehdä monta levyä ja maailmankiertueen. Olis ihana tehdä keikkoja myös ulkomailla ja se toteutuukin nyt huhtikuussa, kun me tehdään tällainen Euroopan kiertue. Saadaan lisää faneja, jotka äänestää meitä sit Ruotsissa, Krista Siegfrids kertoi Staralle Emma-gaalassa.