Odottamaton näky kaupungissa – merinorsu lyllersi suojatielle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurikokoiset merinorsut voivat kasvaa peräti viiden metrin pituisiksi ja yli kahden tonnin painoisiksi evätjalkaisiksi möhkäleiksi, joten sellaisen kotikadulla nähdessään hieraisee varmasti kerran jos toisenkin silmiään. Nyt videolle ikuistettiin Brasilian pääkaupungin kadulla kulkeva merinorsu.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Merinorsu liikkuu videolla verkkaisesti suojatien yli. Pysähtynyt liikenne odottaa, että merinisäkäs on päässyt turvallisesti tien toiselle puolelle. Merinorsu oli eksynyt kaupungin kadulle läheiseltä rannalta.

Eläin oli pysäyttänyt liikenteen tunniksi, ja lopulta virkavalta joutui siirtämään merinorsun takaisin veteen. Paikalla hyörineet turistit olivat otuksesta innoissaan ja napsivatkin kaupunkihylkeestä kuvia loma-albumeihin.