Pamela Andersonin kuva paljasti suomalaisen jymy-yllätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Pamela Anderson saavutti miltei kulttimaineen 1990-luvulla Baytwatch-televisiosarjan muodokkaana kaunottarena. Vaalea kurvitar on edelleen nelikymppisenä varsin nuorekkaassa kunnossa. Pari vuotta sitten Pamelalla oli ongelmia uuden kotinsa rakennusmiesten kanssa.

Viime kuussa Pamela Anderson pani Los Angelesin liepeillä Malibussa sijaitsevan asuntonsa myyntiin 7,75 miljoonan dollarin hinnalla. Nyt asunnosta on julkaistu uusia valokuvia, joista paljastuu suomalaisittain upea yllätys, sillä suomalaiset sukujuuret omaavan povipommin kotoa löytyy aivan aito sauna, jossa on kaiken lisäksi aito suomalainen Harvian kiuas.

45-vuotiaalla Pamela Andersonilla on teini-ikäiset pojat Brandon ja Dylan ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa. Povipommi on viihtynyt myös muun muassa mallikomistus Marcus Schenkenbergin ja rokkari Kid Rockin käsipuolessa. Pamela Anderson teki 90-luvulla Tommy Leen kanssa häämatkallaan seksivideon, joka vuoti verkkoon ja nousi useilla pornosivustoilla katsotuimmaksi seksivideoksi.