Pelaatko golfia? Älä vaan ota mallia näistä kavereista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joidenkin henkilöiden mielestä golf ei ole lainkaan urheilulaji, sillä siinä ei esimerkiksi monien muiden lajien lailla hikoile lähes lainkaan. Maailmalla monet ammattilaiset tienaavat silti turnausvoitoilla huimia summia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ammattilaisuuteen on minigolfista kuitenkin vielä pitkä matka. Uusimmassa verkkokoosteessa nähdään noloimmat tavisten tekemät golfmokat. Otteessa nähdään muun muassa tilanteita, joissa henkilö on puttaamisen yhteydessä menettänyt tasapainonsa.

Onnettomuuksia voi sattua myös golfautojen kanssa ajaessa. Pilailijat ovat esimerkiksi lähteneet ajelemaan autoilla onneaan koettaen ja menettäneet kentällä ajokkinsa hallinnan. Kevytrakenteinen menopeli lentääkin useassa kohdassa ympäri ja kaatuu sivuasennossa maahan.