Suelyn Medeiros viettelevissä rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar SueLyn Medeiros pääsi pari vuotta sitten otsikoihin, kun hän jäi kiinni rattijuopumuksesta. Hänen seksivideonsa päätyi aiemmin varkaiden käsiin, kuten lukuisten muidenkin A-sarjan julkkiksen urasta haaveilevien neitokaisten.

Nyt 21-vuotias neitokainen on julkaissut Instagram-blogissaan valokuvia, joissa hän keikistelee rannalla erittäin tiukassa oranssissa asussa. Asu paljastaa myös hänen poveaan.

SueLyn Medeiros kärähti vuonna 2011 rattijuopumuksesta ja hän sai tuntuvan rangaistuksen sekoilustaan. SueLyn sai kolmen vuoden ehdonalaisen tuomion, minkä lisäksi hänen piti maksaa lähes 2.000 dollarin sakko ja osallistua kolmekuukautiseen vieroitushoitoon. Mallineito on esiintynyt muun muassa R. Kellyn, Snoop Doggin ja Chris Brownin musiikkivideoilla sekä lukuisissa mainoksissa.