Suomalaismalli Kimi Räikkösestä Urheiluviikolle: ”Voisin pistää poskeeni vaikka heti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulatähti Kimi Räikkönen yllätti äskettäin monet ajamalla kauden ensimmäisen osakilpailun voittoon Melbournessa. Tänään menestys ei ollut aivan yhtä hyvä, mutta kausi on vasta alussa. Nyt suomalainen mallikaunotar Susanna Ylitalo on hehkuttanut F1-kuljettajaa Urheiluviikossa.

Seiskan Tähtityttö-kisan ja Tiina Jylhä -mallikisan voittanut Susanna Ylitalo kertoi haastattelussa pitävänsä jääkiekkoilijoista ja jalkapalloilijoista. Näiden lajien maajoukkueista kaunotar haluaisi päästä varsinkin Leijonien pukuhuoneeseen. Erityisen paljon Susanna kuitenkin nauttii Kimi Räikkösen menestyksestä.

– Hahaa, Kimi on niin syötävä! Pidän hänen asenteesta ja olemuksesta. Toimii mun kohdalla. Mmmm, uppoo! Niin syötävä, että voisin pistää poskeeni vaikka heti. Jos lopullinen ero tulee, niin mussa on aina tilaa jälkkärille, Susanna Ylitalo kertoi Urheiluviikolle.