Tämän ihonmyötäisempiä farkkuja ei ole – tältä ”farkkupeppu” näyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen American Eagle’s -farkkujätti kertoo tuoneensa markkinoille maailman tiukimmat farkut. Niin tiukat, että ne tuntuvat kuin omalta iholta. Farkkujen nimi on Skinny Skinny Jeans ja ne eivät jätä mitään arvailujen varaan.

Vaikka pillifarkkujen aikakautena on luultu, etteivät farkut voi tulla enempää tiukimmiksi, on tässä asiassa menty täysin metsään. American Eagle’s on julkaissut mainosvideon, jossa näytetään hämmentävät, jopa pakaran muodot täydellisesti paljastavat farkunnäköiset housut.

Kuva: American Eagle Outfitters
Kuva: American Eagle Outfitters
Kuva: American Eagle Outfitters
Kuva: American Eagle Outfitters

Kyseessä on silkka markkinointikikka, sillä pian katsojalle selviää, että farkut on maalattu iholle. Video on kuitenkin herättänyt kaivattua huomiota yritykselle ja sitä on katsottu muutamassa päivässä jo noin miljoona kertaa.