Varovaisuutta portaissa! Jäätävimmät mokat koottiin videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa nähdään jatkuvasti uusia mokavideoita, joissa ihmiset onnistuvat kompuroimaan yllättävissä tilanteissa. Varovaisuutta tarvitaan esimerkiksi portaissa liikkuessa, kuten voidaan nähdä uusimmalla videokoosteella.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään muun muassa monta kauniisti pukeutunutta morsianta, joiden tasapaino-aisti pettää strategisessa kohdassa. Neitokaiset ovat laskeutumassa upeassa juhlamekossaan portaita alas häävieraiden joukkoon, kun he harha-askeleensa ansiosta kaatuvat maahan.

Pätkällä todistetaan lisäksi kompuroivaa saarnamiestä ja portailta alas putoavaa pikkukoiraa. Lasten leikki menee myös pieleen, kun tyttö yrittää laskea muovilaatikossa alas portaita. Hän kaatuu kipeän näköisesti kasvoilleen maahan.