Duudson-Jukka evakuoitiin Beverly Hillsissä – pommiuhka ostoskeskuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä Beverly Hillsissä sijaitseva suurikokoinen ostoskeskus Beverly Center evakuoitiin, kun paikalta löydettiin epäilyttävä paketti. Pommiuhan takia ihmiset ohjattiin kiireesti ulos ostoskeskuksesta, ja heidän joukossaan oli myös Duudsonien Jukka Hilden.

Tilanne sai LA Times -lehden mukaan alkunsa, kun autoilija oli ilmoittanut poliisille, että hänen autoonsa oli ilmestynyt odottamatta tuntematon paketti ostoskeskuksen parkkihallissa. Paikalle kutsuttiin pommiryhmä tutkimaan pakettia.

Duudson-Jukka kertoi Facebookissa olevansa paikalla ja ihmetteli missä vastaavissa tilanteissa 24-televisiosarjassa usein ollut Jack Bauer viipyi. Samalla hän vitsaili hoitavansa tilanteen itse, kun Baueria ei näkynyt.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook