Lääkärit Rihannalle: Jarrua bilettämiseen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämä on järjestyksessään Staran 50.000. viihdeartikkeli vuodesta 2001 lukien. Barbadossyntyinen Rihanna kuuluu tämän hetken suosituimpiin poptähtiin. Laulajatar on ollut tiuhaan tahtiin otsikoissa esimerkiksi huumekohujen ja rankan juhlimisen merkeissä. Viime viikolla hänen kiertuebussinsa matkustajalta löydettiin huumeita.

Rihanna joutui taannoin keskeyttämään kaksi suunniteltua Diamonds-maailmankiertueensa esiintymistä kurkunpään tulehduksen vuoksi. Nyt lääkärit ovat esittäneet pelkonsa laulajan kunnon kestämisestä kiertue-elämän ja kovan juhlimisen pyörteissä.

The Sun -lehden mukaan Rihannan lääkärit ovat kehottaneet tähteä muuttamaan elintapojaan, ja Rihanna aikookin ottaa lääkäreiden neuvoista vaarin. Tupakimista, alkoholin käyttöä ja valvomista rakastavan laulajattaren kerrotaan nyt suunnittelevan terveellisemmän elämän aloittamista.

Rihanna seurusteli vuosina 2008 – 2009 artisti Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä.