Tämä on asiakaspalvelua! Myöhässä olevaan lentokoneeseen tilattiin 60 pizzaa

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lentokoneet joutuvat joskus odottamaan pitiäkin aikoja nousulupaa joko huonon sään tai muun lentoliikenteen takia. Moni lentokentällä paikoillaan olevassa lentokoneessa tuntikausia odottanut tietää, kuinka tuskallista on vain istua täpötäydessä matkustamossa ilman kunnollista ruokaa ja juomaa.

iceland_tuplapizza2011.png

Yhdysvaltalainen lentoyhtiö on nyt ratkaissut matkustajiensa piinan tilaamalla koneeseen laatikkokaupalla pitsaa. Bostonista Atlantaan lähdössä olleen lentokoneen matkustajat tuskastuivat, kun heidän koneensa ei saanut usean tunnin odottelusta huolimatta lähtölupaa. Syynä oli huono sää, mikä pakotti matkustajat istumaan täydessä koneessa paikoillaan.

Delta-lentoyhtiön työntekijät pyysivät apua paikalliselta poliisilta, pitserialta ja turvatarkastajilta. Pian lentokoneeseen toimitettiinkin 60 pitsaa matkustajien suureksi iloksi. WXIA-uutiskanavalle tempauksesta kertonut matkustaja kehui olleensa tyytyväinen lentoemäntien nokkelaan toimintaan. Lentokentän turvatarkastajat vakuuttavat, että jokainen pitsapala skannattiin läpikotaisin ennen koneeseen toimittamista.