Nainen yritti tappaa käärmeen – poltti koko talonsa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kotoisat tee-se-itse-miehet ja -naiset löytävät aika ajoin erilaisiin pulmatilanteisiin Niksi-Pirkankin voittaneita ratkaisuja. Joskus omaehtoinen puuhastelu menee kuitenkin metsään ja tuottaa isoja vahinkoja.

Nyt erään teksasilaisen naisen kerrotaan yrittäneen tappaa taloonsa livahtaneen käärmeen. Liberty Eylausta kotoisin ollut nainen keksi tähän tehtävään mielestään erinomaisen keinon, joka kuitenkin osoittautui katastrofiksi. Hän valeli otuksen bensalla ja sytytti sen tuleen.

Tappoyritys meni pieleen, kun käärme pakeni lattian lakaisusta jääneeseen roskakasaan, ja sytytti lopulta koko talon palamaan. Myös naapurin koti vahingoittui palossa. Huffington Post -lehden mukaan nainen selitti yllättävän tilanteen auttajille hätäkeskukseen soittamassaan puhelussa.

– Yritimme tappaa käärmeen tulella. Talo on tulessa, voisitteko kiirehtiä? Nainen pyytää hätäpuhelussa.