Liukastelevat pingviinit sulattavat sydämen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Useimmiten netissä julkaistuilla eläinvideoilla nähdään suloisia kissoja, jotka tekevät virhearviointeja hypyissään, tippuvat kirjahyllystä tai säikähtävät omaa peilikuvaansa. Nyt on julkaistu video, jossa nähdään pingviinien hassuja mokailuja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pingviinit ovat suloisia lintuja, jotka taapertavat jäällä frakkiasussaan siivet ovat tiukasti vartalon sivuilla. YouTubeen julkaistulla videolla nähdään, miten pienet ja isot pingviinit horjuvat hangella ja putoavat jäihin.

Pingviinivideot ovat saavuttaneet erityissuosion tämän talven aikana, sillä televisiokanava BBC kuvasi lähes vuoden pingviinien elämää 50 piilotetun kameran avulla. Videoista tehtiin supersuosion saavuttanut televisiosarja Penguins – Spy in the Huddle.