Siivooja varasti koulusta lihapullia – vuoden vankeustuomio uhkaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen sotilasakatemiassa siivoojana työskennelleen naisen ura loppui, kun hän oli varastanut sotilaskoulun jääkaapista pussillisen lihapullia. Nyt nainen voi joutua anastettujen pyöryköiden takia sotilasvankilaan.

Siivojana West Pointin sotilasakatemiassa työskennellyt 56-vuotias Estelle Casimir oli jäänyt kiinni, kun hän oli kantanut roskapussia ruokasalissa, vaikka kyseinen huone ei kuulunut naisen työalueeseen. The Journal Newsin mukaan nainen kantoi pussissa illalliseksi tarkoitettuja lihapullia ja jäi kiinni sotilaspoliisille.

Sotilaspoliisi pidätti siivoojan ja naista syytetään varkaudesta ja liittovaltion omaisuuteen kajoamisesta. Casimir väittää löytäneensä lihapullapussin ja vieneensä sitä ulkoroska-astiaan. Mikäli nainen tuomitaan maksimirangaistukseen, joutuu hän maksamaan lihapullien takia tuhannen dollarin, eli noin 800 euron sakot ja istumaan vuoden päivät sotilasvankilassa.