Harry Styles kireissä kullanvärisissä alushousuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

One Direction -poikabändin laulajan, Harry Stylesin, kerrottiin vastikään twiitanneen Twitter-palvelussa fanitytölle, joka on kuin Taylor Swiftin kaksoisolento. Yhtyeen kateelliset fanit suivaantuivat moisesta tempusta ja haukkuivat kehuja saaneen tytön julkisesti.

19-vuotias kiharapää nähdään nyt poikkeuksellisen rohkeissa kuvissa, jotka on nyt kaivettu arkistojen kätköistä julkisuuteen. Kuvat on ikuistettu vuonna 2010, jolloin Harry Styles oli vasta valmistautumassa X Factor -kisaan, joka lopulta muutti hänen elämänsä. Kuvissa nähdään miten nuori hurmuri silittää kullanväriset tangat jalassaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Harry Stylesin rakkausasiat ovat olleet otsikoissa tiuhaan tahtiin viimeisen vuoden aikana. Hän on deittaillut useita itseään vanhempia julkkisnaisia. Viimeisin suhde laulajatar Taylor Swiftin kanssa päättyi äskettäin parin lomamatkalla sattuneeseen riitaan. 22-vuotias neito pelkäsi Stylesin pettävän häntä suhteessa.