Kelly Brook valjasti muotonsa bikinimainokseen – eikä suotta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen julkkistähti Kelly Brook erosi taannoin pitkäaikaisesta poikaystävästään, rugbypelaaja Thom Evansista. Tähti on sittemmin palannut yhteen toisen ex-poikaystävänsä Danny Ciprianin kanssa.

Nyt Kelly Brook nähdään kesän uimapukumallistoa esittelevässä tuoreessa mainoskampanjassa. 33-vuotias kaunotar esiintyy New Look -vaateketjun mainoksessa muun muassa rentoutumassa keltaisissa bikineissä riippumatolla. Toisessa mainoskuvassa Brook poseeraa kukkakuvioisessa uimapuvussa.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaaja Thom Evansin ensimmäinen.