Kim Kardashianin muodot paisuvat silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikaunotar Kim Kardashian on eräs tämän hetken kuvatuimmista tyyli-ikoneista. Tähti on saanut aina muodokkaan vartalonsa ansiosta kehuja, mutta nyt raskaana ollessaan Kimin kurvit lähes hengästyttävät. Tuoreista kuvista voidaan todeta miten muodot ovat viime aikoina paisuneet.

32-vuotias Kim kuvattiin tänään yllättävän pienessä mekossa, joka nosti pääosaan erityisesti raskauden myötä lähes silmissä paisuneen rintavarustuksen.

Äskettäin selvisi, että Kim Kardashian valmistautuu lapsensa syntymään mittavin ennakkovalmisteluin. Daily Star -lehden mukaan tähti on nimittäin varannut kokonaisen kerroksen valitsemastaan sairaalasta. Tähti haluaa näin varmistaa, että synnytystilanne tulee olemaan täydellinen.

Kim haluaa sulkea sairaalahuoneestaan pois kaikki ulkopuoliset melut ja vaikutteet, jonka vuoksi huone tuleekin olemaan täysin äänieristetty. Lisäksi Kim Kardashian haluaa luoda itselleen ja vauvalleen seesteisen tunnelman värivalojen ja rauhoittavan musiikin avulla.