Huikea uutuustuote krapula-aamujen pelastajaksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Entisaikaan pitsan sai vain ravintolaan kävelemällä tai itse kotona leipomalla. Sitten keksittiin pitsojen kotiinkuljetus, jolloin herkkua tilattiin yhdellä puhelinsoitolla. Nykyään pitsoja voi tilata kätevästi suoraan netistä, mutta eräs firma on tehnyt tilaamisen vieläkin helpommaksi.

Tätä vempainta on odotettu: Jääkaappimagneetti, jota painamalla saa lempipitsan kotiinkuljetettuna. Red Tomato Pizza -ravintola keksi jääkaappimagneetin, jota painamalla asiakkaan pitsatilaus menee heille suoraan ilman puhelinsoittoja tai muita säätöjä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tilaaminen on helppoa, ja siinä täytyy vain avata pitsalaatikon muotoisen magneetin kansi, painaa kannen alla olevaa pitsan kuvaa ja lempipitsan tilaus lähtee suoraan ravintolalle. Pitsatoimituksesta vahvistetaan asiakkaalle vielä tekstiviestillä, ja viimeistään tässä vaiheessa tilaus on mahdollisuus perua.

Suomalaisten harmiksi kyseinen Bluetoothin ja langattoman nettiyhteyden avulla toimiva vempain on käytettävissä vain Dubaissa, ja sielläkin vain tässä yhdessä pitseriassa. Idea on kuitenkin monen mielestä loistava, ja sopii erityisesti yksinään asuville, yhden pitsan kerrallaan tilaaville.