Lindsay Lohan TV-sarjassa – heti sänkyyn Charlie Sheenin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohunäyttelijätär Lindsay Lohan päätyy lähes päivittäin tempauksillaan viihdelehtien lööppeihin. Taannoin julkaisimme neitokaisen pidätyskuvat, joissa tarkkasilmäinen voi nähdä hänen railakkaasta elämäntyylistä ja kauneuskäsittelyistä seuranneen hurjan muodonmuutoksensa.

Lohan on ollut viime aikoina lämpimissä väleissä alkoholistinäyttelijä Charlie Sheenin kanssa, joka auttoi neitoa muun muassa maksamaan verojaan. Nyt Lindsayn kerrotaan vierailleen tähden Anger Management -televisiosarjassa. Ystävykset päätyivät heti sänkyyn, kun punapää esitti kuvauksissa Sheenin seksikumppania.

Yllättävää tilanteessa oli, että vastikään 90 vuorokauden vieroitushoitoon tuomittu Lohan ei onnistunut mokaamaan kuvausten aikana kertaakaan. Sarjan tekijöiltä kuuluu TMZ-sivustolle vain hyviä terveisiä, joiden mukaan neito onnistui näyttämään alansa henkilöstölle, minkä takia hän aikoinaan nousi suureksi tähdeksi.

Lohan esitti kyseisessä kohtauksessa itseään. Hän muisti vuorosanansa, ja onnistui vitsien ajoituksessa naurattaen sivustaseuraajia. Naisen kerrotaan ehtineen lisäksi kuvauspaikalle 45 minuuttia ajoissa ja käyttäytyneen paikan päällä kohteliaasti. Hän myös suostui poseeraamaan yhteiskuvissa sarjan tekijöiden kanssa.