Starassa Suomen suurin 50 000 viihdeartikkelin arkisto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin yksityinen verkkomedia Stara on saavuttanut merkittävän rajapyykin, kun sivusto ylitti eilen illalla 50.000 julkaistun viihdeartikkelin rajapyykin. Kyseessä on Suomen suurin viihdealan juttuarkisto, joka on sekä lukijoiden että toimittajien vapaassa käytössä.

– Toisin kuin monissa muissa medioissa, Staran lukijat voivat selailla juttuarkistoa vapaasti aina vuodesta 2001 saakka. 50.000 artikkelin arkistosta on helppo tarkistaa esimerkiksi mitä Britney Spearsille kuului kesäkuussa 2002 tai koska Justin Bieber mainittiin ensimmäisen kerran, Staran päätoimittaja Jocka Träskbäck toteaa.

Staran järjestyksessään 50.000. artikkeli oli eilen puoli yhdeksältä julkaistu viihdeuutinen Rihannan juhlimisesta ja sen vaikutuksista poptähden terveyteen. Rihanna on yksi eniten mainituista artisteista Starassa. Muita erityisen paljon mainintoja saaneita julkkistähtiä ovat muun muassa Britney Spears, Lady Gaga, Lindsay Lohan, Paris Hilton ja Justin Bieber.

Stara teki äskettäin viikolla 11/2013 uuden lukijaennätyksensä, kun verkkosivustolla kävi virallisen TNS Metrix -mittauksen mukaan 616.424 eri lukijaa. Määrä nousi samalla ensimmäisen kerran yli puolen miljoonan lukijan. Eri käyntikertoja sivustolle tehtiin 1,1 miljoonaa ja sivulatauksia 2,9 miljoonaa viikossa.