Ylipainoisen huikeista futistaidoista nettihitti: ”Epätodellista!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joidenkin ennakkoluulojen mukaan ylipainoiset ihmiset eivät kykene samanlaisiin urheilullisiin suorituksiin kuin niin sanotut normaalipainoiset ihmiset. Monesti arkielämässä tavataan kuitenkin henkilöitä, jotka todistavat tämän luulon vääräksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tällä kertaa moinen tilanne on eksynyt verkkovideolle, jossa nähdään lihava mies jalkapallon kanssa. 50-vuotias Andrew Cassidy onnistuu nimittäin suuresta elopainostaan huolimatta käsittelemään palloa kuin ammattilainen ikään.

Walesilainen mies hämmästyttää videon salakuvaajat, jotka ihmettelevät hänen elkeitään. Mies esimerkiksi tasapainottelee palloa niskansa ja hartioidensa päällä. Walesin Maradonaksi kutsutun herran nettivideo on kerännyt YouTube-palvelussa jo yli miljoona katsojaa.