Halle Berryn bikinivartalo keräsi katseita Havaijilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bond-tyttönäkin nähty amerikkalainen näyttelijätär Halle Berry joutui äskettäin kohun keskelle ex-miehensä vuoksi. Tähden Nahla-tyttären isä Gabriel Aubry nimittäin pahoinpiteli nykyisen kumppaninsa Olivier Martinezin. Berry on sittemmin hakenut Aubrylle lähestymiskieltoa.

46-vuotias näyttelijätär on kuitenkin nähty nyt perheineen lomailemassa Havaijilla ilmeisen huolettomana. Miehensä ja tyttärensä kanssa auringosta nauttinut Halle Berry kuvattiin paikallisella uimarannalla mustassa päällysviitassa, jonka alta paljastui tähden vaikuttava bikinivartalo.

Halle Berry ja Gabriel Aubry ovat riidelleet jälkikasvunsa huoltajuudesta oikeussalissa asti. Näyttelijäkaunotar haluaisi muuttaa Nahla-tyttärensä kanssa Ranskaan, jossa paparazzit eivät saa piirittää julkkiksia ilman heidän lupaansa. Aubry ei ole kuitenkaan suostunut lapsensa äidin pyyntöön. Näyttelijätär alkoi seurustella mallikomistuksen kanssa vuonna 2005, ja he seurustelivat viiden vuoden ajan.