Hugh Hefner paljasti: Seksiä yli 1 000 naisen kanssa!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-miestenlehden perustaja Hugh Hefner menetti äskettäin pitkäaikaisen ystävänsä ja sihteerinsä Mary O’Connolin. Suru-uutinen sai 86-vuotiaan vanhuksen tunteelliseksi, ja hän muistikin ystäväänsä Twitter-päivityksellä.

Nyt Playboy-moguli on paljastanut otteita seksielämästään uusimmassa Esquire-lehden haastattelussa. Hugh Hefner kertoo olleensa avioliittojensa aikana uskollinen vaimoilleen. Viriili mies kuitenkin otti menetetyn ajan takaisin sinkkuvuosinaan ja onnistui kellistämään hurjan joukon kauniimman sukupuolen edustajia.

Häneltä kysyttiin haastattelussa seksikumppaniensa lukumäärää. Lehtikeisari ei muistanut suoraa lukemaa, mutta antoi siitä oman arvionsa.

– Miten kummassa voisin tietää? Yli tuhannen kanssa, siitä olen varma, kertoi Hugh Hefner lehdelle.

Hugh Hefnerin piti mennä naimisiin Crystal Harrisin kanssa jo vuoden 2011 heinäkuussa, mutta Playboy-kaunotar purki kihlauksen vain päiviä ennen häitä. Pariskunta palasi takaisin yhteen muutama kuukausi eron jälkeen. Hugh Hefner on ollut aiemmin naimisissa Mildred Williamsin ja Kimberley Conradin kanssa.