2-vuotias mestarivaras rysän päältä kiinni – lukon tiirikointi videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapset saattavat jo hyvin nuorina osoittaa kykyjä tietyn alan mestaruuteen. Kerroimme taannoin esimerkiksi softball-lajia pelaavasta kolmevuotiaasta pojasta, jonka lyöntitarkkuus voittaa monet aikuiset.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt videokameralle on tallentunnut kaksivuotiaan pikkupojan yöllinen varasteluhetki. Äiti Joann Moser epäili poikansa touhuavan öisin luvattomuuksia, ja hän päätti kuvata tilanteen nauhalle.

Videolla nähdään poika, joka hiipii omasta huoneestaan ulos ja yrittää avata siskonsa huoneen ovea. Kun ovi on lukossa, nerokas tenava tiirikoi sen auki kynsileikkurilla. Tämän jälkeen poika toteutti suunnitelmansa loppuun asti ja salakuljetti siskonsa lelun omaan huoneeseensa.