Koirasta tuli jokaisen kotiäidin unelma-apuri

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koiran tunnustetaan yleisesti olevan ihmisen paras ystävä. Monet henkilöt ovatkin kouluttaneet lemmikkinsä auttamaan kaikenlaisissa jokapäiväisissä tehtävissä. Nyt eräs koira on varsinainen kotiäitien unelma-auttaja.

Orca-koira avustaa nimittäin kehitysvammaista kotiäitiä, Cheryl Alexanderia, vaipan vaihdossa. Nainen kärsii kivuliaasta sairaudesta, joka rajoittaa hänen liikkuvuuttaan huomattavasti. Kultainennoutaja tuo äidille hänen tarvitsemansa märät pyyhkeet ja uuden vaipan. Se myös kuljettaa uskollisesti neljäkuukautisen Lily-vauvan haisevan kakkavaipan roskakoriin.

– Kivun takia on joskus mahdotonta kumartua alas tai tehdä yksinkertaisia tehtäviä. Kutsun Orcaa äidin pikku apulaiseksi. Se on upea koira. Lily rakastaa sitä. Nyt sanommekin hänelle, että hänellä on kolme vanhempaa, kertoi Cheryl Alexander Daily Mirror -lehdelle.